A Holdudvar weboldalának megtekintésével Ön elfogadja a Holdudvart üzemelteto Tíz Évszak Kft. által ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Amennyiben ezekkel a feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne látogassa a honlapot.

A Holdudvar weboldalán fellelheto összes képi vagy írásos anyag szerzoi jogvédelem alatt áll. A Holdudvar elozetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy részeit bármely formában terjeszteni, reprodukálni, a személy használatot meghaladó mértékben, nagy nyilvánosság számára hozzáférhetové tenni.

A weboldalon fellelheto valamennyi információ, adat, meghatározás vagy leírás kizárólag a látogatók tájékoztatására szolgál, ezek felhasználása a weblap látogatójának saját feleloségére történik. A Holdudvar nem tartozik felelosséggel azon károkért, melyek a weboldal használatával kapcsolatosak, a weboldalak használatából, ill. használatra képtelen állapotából erednek, a weboldalak nem megfelelo muködésébol, hiányosságából, hibájából, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, az adatátvitel hibájából erednek.

A Holdudvart nem terheli felelosség olyan, harmadik személyek által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a Holdudvar weboldalához tartoznak. A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a Holdudvart semmilyen felelosség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelosséget nem vállal az azok tartalmából eredo esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán kényelmi szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.